İzmir Refakatçi

 Ana sayfa > Haberler > İzmir Refakatçi

23 Nisan 2024

İzmir Refakatçi

Alya İzmir Danışmanlık olarak İzmir'de yaşayanlar için sevdiklerine özenle seçilmiş refakatçi hizmetleri sunmaktayız. Sizlere sevdiklerinizin ihtiyaçlarına uygun kaliteli bakım hizmetleri sunarken, doğru seçim yapmanıza yardımcı olacak bazı önemli ipuçlarını paylaşmak istiyoruz:

1. Deneyimli ve Eğitimli Personel:

Alya İzmir Danışmanlık olarak, deneyimli ve eğitimli personelimizle sevdiklerinizin yanında oluyoruz. Personelimizin, ihtiyaçlarınıza uygun şekilde yardımcı olabilecek niteliklere sahip olduğundan emin olabilirsiniz.

2. Referans Kontrolü:

Alya İzmir Danışmanlık olarak, sizlere sunduğumuz refakatçi hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak için referanslarımızı inceleyebilirsiniz. Müşteri yorumları ve referanslarımız, hizmet kalitemiz hakkında size fikir verecektir.

3. Esnek Hizmet Seçenekleri:

Alya İzmir Danışmanlık olarak, sunduğumuz refakatçi hizmetlerinde esnek seçenekler sunuyoruz. Günlük, haftalık veya aylık olarak değişen hizmet süreleri ve seçenekleri, ihtiyaçlarınıza uygun şekilde ayarlanabilir.

4. Uygun Fiyatlar:

Alya İzmir Danışmanlık olarak, kaliteli hizmetlerimizi uygun fiyatlarla sunmayı hedefliyoruz. Ancak, kaliteli hizmetten ödün vermeden uygun fiyatlarla hizmet sunmak için çalışıyoruz.

Alya İzmir Danışmanlık refakatçi hizmetleri, sevdiklerinize kaliteli ve güvenilir bakım sağlama konusunda size destek olabilir. Doğru tercihler yaparak sevdiklerinizin yaşam kalitesini artırabilir ve onlara destek olabilirsiniz.

  • izmir Hasta Bakıcı Alya Danışmanlık İnsan Kaynakları

  •   Merkez: Donanmacı Mah. Yalı Blv. Eren İşhanı No:224 Kat:4
    İzmir / Karşıyaka
  •   Şube: Konak Alsancak Cumhuriyet Bulvarı Martı Apartmanı No 161 Kat 7 Daire 7 (2. Kordon Dokuz Eylül rektörlük karşısı)
    Konak/İzmir
  •   0232 364 12 00
  •   0507 399 00 35
  •   alya-danismanlik@outlook.com



iskur

Alya İzmir Dan. İnsan Kayn. Değ. Tic. Lt. Şti. Özel İstihdam Bürosu Olarak 15/11/2021-14/11/2024 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 10.11.2021 tarih ve 1671 sayılı karar uyarınca 1290 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikayetleriniz için aşağıdaki telefon numaralarına başvurabilirsiniz.
Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü: (0232) 441 11 03
Türkiye iş Kurumu İzmir Çalışma ve İş Kurumu Konak Hizmet Merkezi : (0 232) 441 10 41